Det som kommer från hjärtat

I've been awake for a while now
You've got me feelin' like a child now
'Cause every time I see your bubbly face
I get the tinglees in a silly place

It starts in my toes
And I crinkle my nose
Wherever it goes I always know
That you make me smile
Please stay for a while now
Just take your time
Wherever you go

The rain is fallin' on my window pane
But we are hidin' in a safer place
Under the covers stayin' safe and warm
You give me feelings that I adore

They start in my toes
Make me crinkle my nose
Wherever it goes
I always know
That you make me smile
Please stay for a while now
Just take your time
Wherever you go

What am I gonna say
When you make me feel this way?
I just, mmm


Speedway.nu

Jag hatar regn! Duggregn ännu mer. Ska det regna så kan det väl lika väl regna ordentligt! Kan det inte bara bli den tredje juni nu åtminstonde, please! Imorgon blir det en sväng till min blivande hemstad för lite nytänk och förhoppningsvis en mysig fika med min älskade Hilda!

Imorgon är det exakt en vecka till jag och P drar till huvudstaden! Yeaaaah!

Fields of gold

Dagen har varit grymt seg. Jag kom liksom aldrig igång från borjan och sen var det kört. Jag har iallafall åstadkommit att försöka mig på att sälja lite saker på Tradera. Nu är det bara att vänta och se!


Städning big time

Nu är stugan skinande ren och redo att visas upp! Det är definitivt inte lika roligt att städa när inte tentaplugg är anledningen men vi hade inget val. Det visade sig dock bli en positiv upplevelse då min kära pojkvän tydligen är lite utav en perfektionist när det kommer till städning. En sida jag inte har sett skymten av tidigare! :)

Avgränsningar

Nej, det blev ingen speedway. Det snöar/regnar tydligen hemma i skogarna nu.. Det får bli elitseriepremiären på tisdag istället! Då hoppas vi på bättre väder. Här har solen iallfall skinit hela dagen, då gör det nästan ingenting att det snorblåser lite! Två tummar upp för västkusten vettja! :)

Here comes the sun

Jag håller alla tummar på att vädret är med oss i Gislaved imorgonkväll. Då blir det nämligen första speedwaymatchen för mig iår. Åh, vad jag har längtat! Det ska bli spännande att se lillebror köra med de stora killarna! :) Nu har mannen gjort lite vardagslyx som jag ska avnjuta medan jag väntar på veckans höjdpunkt, Desperate housewifes!


Det går bra nu?

Om lite mer än en månad så blir jag storstadsbo, och sambo på samma gång. Idag skrev Jocke på papprerna och den 1 Juni får vi nycklarna. Jag har nog inte fattat det än, och vill helst åka till Ikea just i detta nu och bara köpa allt vi behöver. Det blir soffan hela kvällen och inreda lägenheten i mitt huvud! :) Life is good right now!

After School

Idag har varit den längsta dagen på länge. Jättebra att gå upp tidigt och få ut det mesta möjliga av dagen, visst, men tacka vet jag sovmorgon! Efter att ha lämnat Jocke på jobbet(!:) 06:45 så åkte jag och Paulo på en timmes pump(återigen !) för att sedan försöka se på juridikföreläsning samtidigt som vi halvsov och jag trånade ut till solen. Tillslut när ögonen var alldeles för tunga så hamnade vi på P:s enormt stora, trevliga balkong för att steka våra bleka ansikten en stund i solen.

Det ska också tilläggas hur bra det är när man tror att sockarna man ska köpa kostar 10 kr/st och det visar sig att de bara kostar 5 kr/st?! Fantastiskt! ;)

I´ve got a feeling

Välkommen på riktigt underbara vår! :)


In the woods

Ännu en jobbhelg är över. Det är lika skönt varje gång när klockan slår fyra på söndagseftermiddagen, men pengarna är välbehövliga så jag står ut. Efter jobbet satte vi oss ute på balkongen en stund och bara njöt. Helt fantastiskt! Nu blir det grillning, vin och mys. Välkommen våren! :)


Veckans bästa

Veckorna går för fort, alldeles för fort. Jag hinner inte med allt jag vill hinna med, eller allt som jag borde hinna med. Det handlar om prioritering, och jag får nog inse att det inte är min starkaste sida. Trots det så är jag väldigt glad! För en sak är jag tydligen lite bra på: Ekonomi och Inköp, check!


Back to business

Nu är jag hemma i Varberg igen. Det blev påskmiddag x 3(!), lite jobb och umgänge med familjen. Jag hatar att tiden inte räcker till för allt och alla när man väl är hemma. Det är alltid något som krockar när alla väl är hemma. Vi måste planera bättre! Nu verkar det iallafall som att vi kommer iväg till Halmstad på onsdag, det ser jag fram emot!
Nu har vi precis avnjutit en fantastisk kasslergratäng så nu blir det film och mys resten av kvällen. Det ser ut som att det håller på att spricka upp utanför så jag håller tummarna på att solen tittar fram imorgon så att vårkänslorna håller i sig. Jag vill ha vår på riktigt nu!


Sweet home Alabama

Dagen har varit lång, trots att jag sov länge. Imorse var det meningen att jag skulle väcka Simon. Det slutade med att Simon väckte mig, och jag lovar, dom oddsen är inte stora!
Efter en "liten" sväng till Gekås sitter jag nu i soffan hemma i hålan igen. Mätt som en plätt med påskmat och polkagrischokladmousse i magen! Att få maten lagad är bland det bästa som finns, helt klart! Nu hoppas jag att tvn har något bra att bjuda på sen somnar jag gott.

RSS 2.0