Sommartider hej, hej

Otroligt oeffektiv dag, om man ska se pluggmässigt. Om inte, en väldigt effektiv dag! Ishockey, skola, shopping och fika! Väldigt mycket bättre än plugg. Nu ska jag försöka packa lite och föriktigt ta mig hem mot Smålandsskogarna. Denna gången är det tyvärr inte för att träffa mina underbara vänner, utan jobb står på schemat. Fast med tanke på shoppingen idag så är det bara att jobba på och se glad ut! Jag MÅSTE börja hålla bättre i mina pengar! För det har jag aldrig sagt förr..


Jag ser det töar

Tänk vad lite sol kan göra en mycket piggare!


Inlåst

Inlåst är precis vad jag är just nu. Eller ja, jag kan ta mig ut en annan väg men aldrig i livet att jag tänker lämna mitt hem olåst. Snälla pappa kommer ner för att den där jäkla dörren vägrar att ge med sig. Jag hatar snö, jag hatar vinter, jag hatar kyla.
Idag skiner iallafall solen, vilket ger mig lite hopp om att snön faktiskt kommer att försvinna. (Peppar, peppar) Så, nu finns det väl egentligen inga undanflykter alls, så det är bara att sätta sig med ekonomistyrningen. Jag ska bara..


Finn fem fel



Nej, precis! Det finns inga fel, inte ett enda! Inte ens tanten i bakgrunden.
Jag hatar snö.


Räkenskapsanalys

Idag har jag verkligen försökt att vara effektiv och hinna med massa. Mina planer gick dock i stöpet redan i morse när internet vägrade fungera och därmed även skrivaren vilket fick min motivation att försvinna innan den ens hann infinna sig.. Oteknisk som jag är så kände jag att det var lika bra att låta bli att försöka fixa. Satt i två timmar på handledning utan att bli ett dugg klokare, och nu har jag lagt ner för idag. 1 av 10 hallonlakritsskallar på denna dagen! Morgondagen kan bara och kommer att bli mycket bättre!

Feel the preasure

Start. Det går fort, väldigt fort. Tiden är bra, en andra plats är så gott som säkrad. Sista backen, ett hopp och.. Pang! På en hundradels sekund är medaljen borta! Ett helt land och mer därtill är besvikna. Den värsta besvikelsen av allt måste vara hos Anja själv. Hon är väl den enda som ska vara besviken. På
riktigt, egentligen? Alla kan ha en dålig dag på jobbet! (Det finns dock undantag!!)

"Vi vinner, dom förlorar" Right?


Vad rimmar på gurka?

Är städning en bra orsak till att inte plugga? JA, speciellt om päronen ska låna ens hem i helgen! Sa jag städning? Jag menar sanering. Suck. Oftast, men inte alltid, är det bra att bo själv.

- Salt, för det rimmar på allt! By the great MB.


Four horny cow

Idag är det kärlekens dag, ganska överksattat om du frågar mig, men det blir ändå mys med god mat och film(hela dagen!) Det behövs efter denna helgen som för övrigt har varit kanon!
Sitter och tittar på "My sisters keeper". Tårarna har redan, efter typ halva filmen, runnit ett antal gånger. Än så länge en grymt bra film, ser fram emot resten av den nu!


Reload

Gårkvällen blev kanon! Trevligt sällskap, bra musik(?) och god dricka! Godis, chips och en hamburgare senare laddar vi om för nästa kväll!

Meet me halfway

Idag är en bra dag! Fick reda på att det stannar på en omtenta plus att jag fick med mig lite nytt hem till garderoben. Nya skor gör dagen, så är det bara! Speciellt när man har fyndat på rea! Utan att ta i så kan jag säga att jag iallafall inte har ångest för att sätta mig med plugget, bäst att sätta igång innan den känslan försvinner!

Ge mig en till!

Imorgon tar jag mig en ledig dag från skolan, vilket betyder att jag ska försöka att vara effektiv och räkna på egen hand. Det är inte en stark egenskap, men jag ska försöka. Snälla Farmor tar hand om min tvätt iallafall, så där har jag ett problem mindre. Eller ja, jag har inte ens en fungerande tvättmaskin just nu så ni kan ju tänka er hur högen ser ut.
Träningsvärken kommer troligtvis att infinna sig i några dagar till, underbart! Pumpade idag, fast kan inte riktigt hålla med om ögongodiset, han påminde lite om Gary (Gerry?), han visste helt klart varför alla småtjejer tränade hans pass! Big no no!

Are you finnish?!

Ikväll blir det att dränka sina sorger istället för att fira. Det kom inte som en överraskning i och för sig, så det är bara att ladda om! Jag är inte bitter! Bara lite.

Funktionell

Om det är någonting som jag har lärt mig att uppskatta sedan jag flyttade är helt klart träning. Det har antagligen inte med själva flytten att göra men innan var jag, ärligt talat, en riktigt soffpotatis. Jag trodde aldrig att man kunde må såhär bra av att köra sig helt slut och pressa ut det sista man har och det sista man orkar innan blodsmaken i munnen tar över hela kroppen. Känslan efteråt får mig att känna mig fantastisk i hela kroppen och det bästa av allt, jag vill bara fortsätta. I love it!
 
Hur bra mår du nu på en skala mellan 1 och 10? Helt klart en mycket stark 9a! :)


Festival

Helgen är över, äntligen om man får säga så! Jobb var det jag hann med, så nu taggar jag för nästa helg istället! Sitter och kollar på festivalen som jag missade igår, då jag satt på ett helt dött Kvantum eftersom att tydligen ALLA andra kollade på melodifestvalen! Jag har inte så höga förväntningar, det var bättre förr! Först ut Ola, noll av fem toasters!




Funkytown

Anlände precis till Anderstorp för en jobbhelg. Jag har nog aldrig varit så otaggad, men det är bara att bita ihop. Jag kastar inte direkt pengar omkring mig just nu. Är slut efter ett helt fantastiskt träningspass och längtar redan till nästa fredag! Jag ska kunna skaka på mina höfter som "ledaren" kan. Snart så lossnar dom!

Mannen står och lagar mat och jag ligger på soffan, kan inte bli mer rätt! :) Nu är det fredagsmys!




Dagens

Sitter och kollar igenom dom få bilder vi fick med oss hem från GC och saknar sommaren ännu mer. Saknar värmen, saknar solen, saknar ljusa svala sommarkvällar. Har försökt att komma på någonting bra med vintern, men nej. Det finns ingenting bra alls med vintern, ingenting!

Idag lyckades jag iallafall skotta mig in till stan så att jag kunde träna lite för att sedan vara väldigt effektiv med Paulo i skolan. Har insett att Myran faktiskt inte kommer tillbaka till Varberg mer, väldigt tråkigt! Kommer sakna skånetösen! Vem ska nu komma med fantastiska rim och roliga kommentarer? 
Vill också informera att kameler INTE producerar olja. Om någon skulle ha missat det.


Paulo the golddiggah

Trycket är stort utifrån att jag ska uppdatera om min fantastiska vardag, så jag känner att det kanske är dags.
Efter en välbehövlig semester så är vi back on track igen, vidbrända och med självförtroendet på topp. Eller ja, självförtroendet kommer maybye in another life, så att säga. Det kan också vara för att jag och Paulo är så snygga helt enkelt.

Nu ska jag sluka resten av Ballerina(KLADDKAKA)-paketet OCH mina vitchokladdoppade oreos, önska att jag hade en frozen strawberry daquiri och slänga mig i soffan och invänta PH. Det är jag värd, för VI fick godkänt på organisations-nipen!


Hej!

:)

RSS 2.0