A new start

Nu är jag nervös. Om några timmar ska jag träffa mina nya jobbarkompisar för första gången. Vi ska på så kallad Roadshow och få se hela höstens sortiment. Det ska bli grymt kul! Imorgon jobbar jag min första arbetsdag och på onsdag börjar skolan. Det är dags att få lite rutin på livet igen!

Ready to play now?

Jag gillar inte tanken på att hösten är på väg. Eller ja, den är väl egentligen redan här. Ändå kan jag inte sluta längta efter att få använda min nyinköpta stickade kofta och mina nya boots. Damn, jag kanske gillar hösten ändå. Lite.


Hey there

I väntan på nästa vecka så åkte jag in en sväng på stan för att unna mig lite shopping. Tyckte att jag var värd det nu när lönen kom och efter alla veckor som jag varit fast i hålan för att jobba. Ikväll är jag ensam för Jocke jobbar så det blir tv, veckorevyn och klädprovning på hög nivå.

Is it med you looking for?

Idag har varit en otroligt seg dag. Var ute och sprang en runda för att bli av med lite av min överskottsenergi. Nu ska väntar vi på att kycklingen ska tina så att vi kan laga lite mat innan Fångarna på fortet. Det gillar vi! And by the way, jag fick jobbet!! Jag är så jäkla glad! :D


You think you're cooler than me


Jag kan inte skilja på

Om det är någonting som jag hatar och hela tiden skjuter upp så är det städning. Det är bara så fruktansvärt tråkigt. Till slut ser det ut som en svinstia och vi måste städa. Tänk om vi istället städade lite hela tiden så hade vi sluppit grovstäda. Nu ska jag baka en kaka, för Lollo kommer förbi på fredagsfika. Mys!

Äntligen hemma

JAG ÄR HEMMA! Det är så himla skönt, så jag kan inte beskriva det. Nu ska jag bara packa upp allt och få ordning här hemma. Snart ska jag göra det. :)


Sommaren, vart tog du vägen?


Now I'm in pieces



Jag vill hem. Nu.

When days goes by like weeks

Nu har nedräkningen börjat. På söndag jobbar jag sista dagen sen är jag ledig till skolan börjar. Det ska bli så himla skönt att flytta hem igen och en gång för alla känna att det är där jag bor. På riktigt. Imorgon håller vi tummarna på att regnet håller sig undan för då är det enkronasmatch på Axelent Arena. Ta med alla du känner och kom dit vettja! :)


I love the way you lie


Myskväll

Kom hem från Varberg för en stund sedan och vad möts jag av då? Jo, en lillasyster som har dukat upp med ost, kex och frukt! Hur mysigt som helst, Vi tog vara på den sista varma timmen ute på balkongen och nu ska vi dra igång första avsnitten, första säsongen av SATC! :)

Mercy, mercy

Idag ska jag bara ligga på soffan hela dagen! Chips- och dipp rester från igår och fudgekaka på det. Mmm, grrrreat!


RSS 2.0