Noosa Heads

Da har vi varit ivag i en vecka redan. Vi har nu passerat Sydney, Byron Bay och Surfers Paradise. Helt underbara stallen allihop! Nu sitter vi i Noosa, efter att antligen ha fixat ett hostel (holl pa att fa sova pa stranden inatt) och imorgon aker vi vidare till Hervey Bay, sa att vi kan ta oss till Fraser Island. :) Tiden gar sa sjukt fort, sa vi maste verkligen njuta av varje sekund! Fortsattning foljer..

Happy Lazy Easter

Pasken ar slut. Antligen!! Jag vet inte vad det ar med det har landet, men det har varit en sadan hype. Jag och Aaron har spenderat mestadelen av pasken i soffan framfor TVn (bland annat de fyra senaste filmerna Harry Potter-filmerna, da jag insag att jag inte sett den sista) och kakat paskagg framfor Biggest Loser.... Och eftersom jag ar mellan tva jobb for nu sa ar det val bara att fortsatta i samma monster resten av veckan. Dock minus paskagg, da jag ar pa hart traningsschema under veckorna. Min PT vakar over mig som en hok. :)
 
MEN nu har nedrakningen borjat pa allvar. Om 8 dagar far jag antligen traffa mina fina vanner igen! Australien, tre brudar, fem veckor. Say. No. More!!

RSS 2.0