Jingle bells i ett soligt Aussie

Nu ar det inte manga dagar kvar till julafton, som for ovrigt mest ska firas pa jobbet for min del. I ar kommer den stora dagen bli juldagen, som man ju firar har anda plus det ar den dagen Aaron firar, sa det gor inte sa mycket. Pa lordag kommer Mellquist och jag kan knappt fatta att dom faktiskt kommer hit, till Australien! Om nagra timmar sitter dom pa planet och pa lordag far jag antligen krama dom igen. Ett och ett halvt ar sedan jag sag dem sist.. Tiden gar sa sjukt fort!

Dansa utan paus

Efter forsta dagen pa min jobbvecka (!) blir det ikvall festligheter. Julia och Madde kommer snart hit pa lite forfest och sen ger vi oss ut i vimlet och skakar rumpa. Trots utlovande av regn sa har det hittills bara kommit en skur i formiddags och forhoppningsvis klarar sig solen undan molnen till den gar ner!

It's christmas time

Det dar med att det blir varmare och varmare ju narmre julafton vi kommer hjalper en inte direkt att komma i julstamning, MEN jag alskar det! Julmusik, julpynt och 30 grader ar en ganska bra kombo. Forsoker vara duktig och inhandla alla mina julklappar i tid for en gang skull, men som vanligt lyckas jag inte sa bra. Det gor det inte lattare att det man koper ska flyga hela vagen till andra sidan jorden innan man vet om man lyckats eller inte. :) Vantar pa att min man ska komma hem fran jobbet sa att han kan folja med som smakrad pa nasta shoppingtur.
 
 

RSS 2.0