Forever young


Det känns som igår.


Götalaborg

Då var en tenta skriven, one more to go. Imorgon tar jag dock pluggpaus för att åka upp med första flyttlasset till lägenheten. Det ska blir sjukt kul! Nu ska vi visst åka in till stan och kolla på en soffa! :)


My last blue cheese

Imorgon är det tenta.. Det skulle man inte kunna tro för här sitter jag och kollar på Bridget Jones, som jag redan har sett typ en miljon gånger, istället för att läsa lagtexter och lösa case. Well, det får gå som det går imorgon helt enkelt. På tisdag åker vi till Göteborg och hämtar nycklarna till lägenheten, det är bra grejer!

2010-05-28

Nu drar vi till the big city och ser vad kvällen har att bjuda på!

Paradise blue

Jag vaknade när Jocke åkte till jobbet vi halv 7, hade ställt klockan på halv 9. Lite sovmorogon tyckte jag att jag var värd. Vaknade kl 10.. Så nu blir det råpluggning och packning fram till SATC-premiären med Paulo och Ulla ikväll! :)

Bäst musik just nu

I need to be bold
Need to jump in the cold water
Need to grow older with a girl like you
Finally see you are naturally
The one to make it so easy
When you show me the truth
Yeah, I'd rather be with you
Say you want the same thing to

Joshua Radin


Det är klart man hänger med

Försöker hitta motivation genom att titta på Parlamentet, jag tror att det kan fungera!


En lyckad auktion har två vinnare

Nu är vi precis hemkomna från en shoppingtur på Kungsmässan! Nej, inte till mig, inget alls till mig faktiskt, utan bara till Jocke. Det behövdes verkligen och nu har han en halv ny garderob. Vi kan dock konstatera att vi inte alltid har samma smak på killkläder, men tyvärr så får jag nog lägga mig i den diskussionen. Typiskt. By the way, om EXAKT en vecka sitter vi i vår nya, alldelses egna lägenhet och bara njuter! 5 av 5 toasters!


It starts in my toes


Baby, baby

Kvällen igår blev väl kanske inte riktigt som vi hade tänk oss, men ändå helt okej. Vi kan konstatera att Varberg erbjuder ett stort antal ganska skumma människor, men det är ju trots allt en av Sveriges bästa städer så låt gå för det. Idag har jag och Jocke varit duktiga och fixat i trädgården(!!), och nu ska vi snart bege oss till Göteborg för en snabbvisit. Solen skiner idag med, så det gör inte så mycket att min rygg är sönderbränd..


Summer in the city

Jag älskar solen! Jag älskar mina vänner! Jag har haft en helt fantastisk dag med Sandra och Hilda ute på studsmattan i solen. Ingenting går upp emot sommaren och goda vänners sällskap. Så är det bara! Nu laddar vi för kvällen med en dusch och lite cider, åååh fantastiska sommar!

The bright side of life

Idag blev en seg dag! Gick upp tidigt och åkte med Simpa in till skolan för att vara effektiva! Jo, tjena! Efter lite för mycket tjat och lite för lite göra så gav vi upp. Nu lägger jag ner för idag, och imorgon. Jocke har åkt till Dalsland och jag sitter och väntar på mina underbara vänner som snart kommer hit. Fredagsmys på ingång, jatack!





Happy feet






Äntligen ligger dessa på Pressbyrån och väntar på att bli hämtade! 5 av 5 toasters.


Som spön i backen

Att plugga är faktiskt helt okej, om man kan göra det ute i solen! Bikinin är på, himlen är blå och bilen är tillbaka där den hör hemma! Ja, till och med marknadsföring funkar idag! :)

Instämmer med föregående talare

Nu får det fan vända snart!!


Det går mindre bra nu..

Jag hatar bilar just nu. Hatar, hatar, hatar! Jag vill inte lägga alla mina pengar på bilen nu, dom ska ju läggas på vår lägenhet! Damn it! Jag ska gå och trycka i mig något onyttigt bara för det!

The lucky ones

Gårdagen var bra på ett sätt, väldigt dålig på ett annat. Jag antar att man ska vara med om det mesta här i livet (Livet är hårt som min pappa tycker om att säga..), och nu har jag definitivt en sak till att skriva upp på min lista. Jocke fick dock äntligen uppleva känslan av att åka studentflak, (han åkte i en liten bil på studenten), vilket verkade uppskattas. Bilen står nu 4 mil härifrån och jag försöker vara lugn, det gör jag verkligen, men det är inte lätt! Jag får nog erkänna att jag är en extrem kontrollmänniska. Vi hann iallafall träffa världens sötaste Tilda och se på vår väldigt fina lägenhet innan bilen fick ett bryt, så jag får väl ändå säga att det var en helt okej dag. Nu ska jag baka äppelkaka och kolla lite på de senaste tillskotten i Berntzon-Franssons blivande husåll: Besticken!

Ostdiskens fula ankunge

Idag har jag och Jocke varit duktiga och tvättat våra bilar. Äntligen så kan man åter se att min bil faktiskt är svart! Försöker som vanligt att försöka sätta mig med MF-boken, och det går som vanligt; lika dåligt. Sitter istället som en besatt på Tradera och kollar på saker som jag ändå inte ska köpa.. Ja, ni fattar! Ser fram emot morgondagen då vi äntligen ska se vår lägenhet! Ååh, det ska bli så himla kul! Tumstocken ska med, och så håller vi tummarna på att vi kan köpa den grymt snygga soffa som vi har hittat!

Om jag kunde drömma

Om någon har lite motivation till övers, så budar jag gärna!


Spegel, spegel på väggen där

Dagen har spenderats på IKEA för att köpa massa fint till vår blivande lägenhet! Det är så himla kul att köpa saker som man vet kommer att tillhöra ens eget hem! Jag vill flytta NU! Nu fattas i stort sett bara de stora (och dyra) sakerna, sen är vi redo att flytta! :)


The monsterball tour

Lady Gaga är grym. Så är det bara. Väldigt, väldigt udda, men ändå grym. Jag kommer troligtvis aldrig att uppleva en liknande konsert någonsin igen, och jag kommer att leva på detta ett bra tag! Nattens bilfärd var kanske inte en av de bättre delarna av upplevelsen, men fantastisk shopping och konserten på det gjorde denna lilla weekend kick-ass!

100505

Inatt föddes äntligen en liten Tilda, vilket innebär att Jocke har blivit morbror för första gången! Världens mest stolta morbror! Hon är så himla söt och jag längtar tills vi får träffa henne!

Idag har jag ägnat dagen åt att försöka packa, för en natt i huvudstaden.. Ja, jag är sämst på att packa, men jag kan verkligen inte bestämma mig vad som är viktigt att ha med och vad som är mindre viktigt. Nu ska vi försöka fixa ihop en ugnspannkaka med bacon och följa lillebrors match på internet. Jag hoppas av hela mitt hjärta att det funkar idag!


Hey yaa

Solen försöker titta fram idag, men tyvärr så är det så jäkla mycket envisa moln ivägen. Jag funderar på om jag ska samla lite vuxenpoäng genom att laga mat så att jag har lite matlådor i framtiden. Det finns massa fisk i frysen som bara ligger eftersom att jag råkar ha en lite kräsen pojkvän som vägrar äta det. Det får nog bli en fiskgratäng och sen lite äppelkaka på det! :) Varför plugga när man kan göra annat? Kolla på gamla, roliga, underbara bilder lockar väldigt mycket mer!


Tiden går alldeles för fort!                    


Nära havet vill jag bo

Jotack, idag skickade vi in båda NIParna och nu? Inga mer grupparbeten förren efter sommaren, ohyes! En månad kvar, två tentor och sen är det sommarlov!

För varenda unge

Tillbaka på kusten igen efter en helg i skogen. Jag måste försöka vila ut mig nu i början av veckan så att jag pallar den fullspäckade helgen som väntar! Den kommer förhoppningsvis bli grym! Nu ska jag äta smörgåstårta ála svärmor, den är gudomlig!


RSS 2.0