100630

Städ- och tvättdag. I väntan på att vädret förhoppningsvis ska spricka upp så finns det inte så mycket annat att göra och det är som vanligt behövligt. Vår brist på förvaring underlättar dock inte, men man får göra det bästa av det som finns. Peaceout. 


AB

Dag nummer två på semstern har varit solig och sjukt varm. Det gillar vi! Vi tog båten till Brännö och la oss en stund. Älskade sommar! Nu ska vi slå på en film och testa vår nya mikro. Hörs!

Happy birthday

Idag är det min födelsedag. 21 år gammal. Det blev en sväng på stan innan Tilda och Jeppe åkte hem till skogen igen och sedan åkte vi på Lotta på Liseberg. Nästa gång ska vi vara i tid så att vi slipper stå! :)

Hard work work

Jag och mami har en mamma&dotter-kväll då resten av familjen är på speedway, surprise! Vi ska äta köttfärslimpa och kolla på kriminalserier! Dagens höjdpunkt är dock helt klart att jag klarade juridiktentan. Kan inte bli så mycket mer förvånad men samtidigt grymt lättad! Nu ska jag försöka mig på att göra sås. Ciao!

En midsommarnattsdröm

Det blev en lång och hård arbetsdag. Tio timmar har dock sällan gått så fort som idag, och tillslut så kunde man äntligen röra sig på lagret igen en stund innan nästa lass kom. Det är vid sådana här tillfällen som det faktiskt är kul att jobba, full rulle hela tiden! Välkommen in till midsommarkaoset på Kvantum!

The weddingday

Pizzan är i ugnen, hallonvinet är uppkorkat och solen tittar fram, underbara lördag!


Fjäril vingad syns på Haga

Nu tar vi båten över till Haga och tar reda på vad som bjuds där! :) Jag älskar den här staden!


Sjuttonde juni tvåtusentio

Nu har vi äntligen en stor och fin soffa med plats för många gäster!

I Smålands gröna skogar

Jag kom precis hem från jobbet och konstaterade att jag har hela huset för mig själv ikväll! Det är helt underbart tyst och lugnt. Nu blir det film och glass för hela slanten, living the dream! ;)

Don't feed the lions

Det blev en förlust för Lejonen i den första match i år för min del på Axelent Arena, men vad gör väl det när solen skiner och himlen är blå? Doften av metanol gör helt klart också sitt, mmmh!

You're my world

Nu är det dags att köra en rejäl uppdatering med brudarna! :)

En helt vanlig torsdag

Nu åker vi på pryljakt! :)


Home sweet home

Hela eftermiddagen har ägnats åt att packa upp, men just nu känns det inte som att det finns någon ände på det. Det är iallafall alldeles för lite garberobsutrymme för min samling men det ska nog lösa sig. Pausar i upplockandet och testar vår tillfälliga soffa, en luftmadrass, i väntan på att lasagnen som står i ugnen ska bli klar.

Sommaren i city

Idag är jag en väldigt stolt storasyster till min lilla lillasyster. Solo i kyrkan, med egenskriven låt! Hon är så himla duktig! Sen kan man ju diskutera hur mycket man kan gråta för att man ska gå ut NIAN, för att sedan börja gymnasiet tillsammans med sina kompisar men det får väl va! Snart går tåget till Göteborg så att vi äntligen kan få sova första natten hemma hos OSS! :)

Det finns inget finare än kärleken

Idag var det meningen att vi skulle flytta. Nu blev det inte så, utan vi får snällt vänta till imorgon. Allt är packat och klart, så imorgon ska vi bara vänta på min kära familj sen går lasset till Göteborg. Åh, vad jag längtar! Nu ska jag gå in och dricka upp resten av det fantastiska hallonvinet jag köpte idag, som jag för övrigt starkt rekommenderar, och kolla på film med min älskade pojkvän! Life is good, ya!

Alla tallarna

Nu har jag äntligen sommarlov! Vi började lovet bra med en grym kväll med klassen vid stenbrottet med pizza, kubb och massa skratt. Idag tog vi en välbehövd sovmorgon för att sedan dra ner en sväng till Getterön och sola! Att ligga på en sandstrand vid havet under en klarblå himmel är svårslaget, väldigt svårlaget! Jag har tyvärr svårt att lära mig att smörja in hela kroppen och inte bara överkroppen. Resultatet är återigen vidbrända ben, och en illröd rumpa. Lucky me! Nu är det packa som gäller för imorgon går det sista flyttlasset och sen flyttar vi in i lägenheten på riktigt. Här kommer på beordring av Simpa lite bilder tagna med MIN kamera från igår! :)








Adressändring

Att flytta till tredje våningen utan hiss och med "rund" trappa är inte helt lätt. Dock så har vi en väldigt fin lägenhet, så det var värt all möda vill jag lova. Nu fattas bara några möbler och lite annat smått så på lördag är vi redo att flytta in på riktigt. En tenta kvar, sen är det sommarlov. Det går inte längta mer till torsdag (och lördag) än vad jag gör!

RSS 2.0