Curles


Ge mig håret!


I put my hands up in the air sometimes

Då var min lediga dag slut. Typ. För att vara lite negativ. Det positiva: Det är speedway på tvn ikväll och jag verkar få sällskap av bästa Erik så ska den nog sluta bra! Först ska jag försöka ge mig på att baka två fudgekakor som jag och Beckan ska bjuda på imorgon på jobbet. Haha, jag hoppas att vi slutar med flaggan i topp!


Sommaren i city

Familjen har åkt på semester och kvar sitter jag i ett tomt hus. Lite melon, jordgubbar, ett glas vin och friidrott så ska jag nog kunna klara mig! :)




Give me more

På torsdag lever jag igen. Tills dess: Jobb!


Hallå eller?

Jag saknar min maaaaaaaaaaaaan! Och jag ogillar att bli schemalagt på två ställen samtidigt med tider som går in i varandra. Där går min gräns för vad jag kan prestera, I'm sorry. Nu: Sängen!

Summerlovin'

Det är inte direkt så fint väder som jag hade hoppats på på min lediga dag, men allt är bättre än regn just nu. Har sträckkollat på Scrubs och tryckt i mig polly. Har även fått någon konstig craving på godisnappar så jag hoppas verkligen att familjen köper med sig det hem. Smell you later!


The holiday

Sol, vänner, fest, liseberg, bränna. Jag har haft två fantastiska veckor semester hemma i Göteborg. Nu återstår 5-6 veckor här i hålan sen kan jag äntligen åka hem igen! Jag ska verkligen försöka hitta en lucka att åka till Varberg också! Jag vill, vill, vill!


Blowin' in the wind


I'm feeling hot hot hot

Det blev en dag på stranden! Jag tog årets första dopp i havet och det var inte varmt. Måste nog börja smörja in mig för nu svider ryggen lite lätt igen.. Nu ska vi äta chili con carne och vänta på att lillasyster ska komma hit och mysa. Imorgon ska bli den varmaste dagens hittills iår, och det gillar vi!

RSS 2.0