Tjugonionde november

Med tva dagar kvar till sommaren visar Melbourne sin basta sida. 38 grader just nu och jag ska snart traska till jobbet. Hade iallafall tid med nagra timmar ute i solen, sa jag ar nojd anda. :) Efter kvallens pass tar jag helg och vilken grym helg det kommer att bli!
 

SHM

Ja, vi ska pa SHMs sista spelning i Australien, ever. Sydney vi ses den 2 Feb!!
 

A tuesday in November

Idag har jag for forsta gangen sedan jag kom till Australien unnat mig ett riktigt frisorbesok. Det sved lite i plankan men det var verkligen pa tiden. Mitt har har antligen fatt tillbaka sin "riktiga" farg och normala krull sa nu ar jag redo for sommaren! :)
 

Long time, no seen

Efter en onskan fran basta morfar sa kommer har en uppdatering fran Down Under!
 
Jag vet att jag har varit superdalig pa att blogga, men det har varit mycket jobb och nu borjar varmen komma vilket leder till att stranden kommer fore datorn!! :) Jag jobbar just nu fulltid, kvallar, pa Coles (motsvarighet ICA). Mycket nytt att lara men det ar kul! Det svaraste har varit att lara namnen pa mina jobbarkompisar. Rajesh, Arpita, Jag (ja, han heter jag), Saurav. Gaurav, Reddy, Abishek, Upasana, Shreida.. Ja ni fattar! Mycket trevliga manniskor iallafall och jag trivs kanon!
 
Invigde stranden i veckan da det varit runt 30 grader nu i nagra dagar. ANTLIGEN har jag fatt lite farg igen. Borjade kanna mig lite som en isbjorn dar ett tag.. Har tyvarr varit dalig med att ta bilder men det blir battre nu med sommaren. Woop woop! Jag lovar att forsoka bli battre pa att skriva med, for din skull morfar.
 
Avslutar med ett stort GRATTIS till finaste Lina och Simon till er lilla flicka!! All lycka och karlek till er! <3

RSS 2.0