Humör

En seg och molnig söndag. Jag hade ju tänkt mig att solen skulle skina och att jag kunde ta med min man på en lång promenad vid havet, men icke. Istället är molning, kyligt och han ska åka hem till hålan. Suck. MEN! Jag ska nog hälsa på en sväng på Längan sen ska jag hem och slänga mig i soffan, kolla på film och bara njuta. Imorgon ska det lyxas. Det ser vi fram emot!


The day after tomorrow

Sista tentan är skriven och vakuumet bara lyser med sin närvaro! Ända fram till tisdag är jag fri som en fågel! Gårkvällen blev kanske inte hundratio som vi hade tänkt (i fylleväg), men jäkligt roligt hade vi! Nu är det bara filmen, godiset och colan som fattas, sen är detta den perfekta dagen efter.

Simons hus ligger uppe på en kulle på 800 meters höjd, med en backe som har MINST 70 graders lutning. Slå det om ni kan!


Viktigt för lönsamheten

Jag skiter i förkylningen och jag skiter i att det är tenta imorgon, för imorgonkväll kommer bli grym! Jag taggar med en ny klänning, grillade hamburgare och inköpsböckerna. Det kunde ha varit värre! En sista timme, sen får det gå som det går på tentan. Senast klockan ett imorgon lever jag igen, see you then!


Bad day

Förkyld. Igen. Det sista jag vill idag är att plugga, men nu kör vi! Vila kan jag ju göra någon annan gång. Nu är det iallafall bara en tenta kvar..


Jag känner mig naken, exposed!

Imorgon är det tenta. Idag var alltså sista chansen att få in alla kalkyler och budgeteringar. En alltför oeffektiv dag i skolan och två träningspass senare sitter jag nu, helt slut, i Paulos säng och väntar på att vi ska åka hem till mig och käka. Plugga ska vi försöka göra, jag ska även försöka övertala henne att kladdkaka är okej dagen innan tenta och klockan nio är det M M som gäller. Hon är min idol.

On the bright side of life

Helgen är slut, tenta ett närmar sig. Imorgon gör vi ett sista ryck och sen är det bara att hoppas på det bästa. Att komma från ett molningt och grått Småland till en blå kvällshimmel i Varberg gjorde mig iallafall på mycket bättre humör!


När ångan är uppe

Idag blev det ännu en heldag i skolan och jag hade faktiskt ganska bra flyt. (Peppar, peppar) Bara tanken på alla formler ger mig huvudvärk. Jag försöka förstå mig på den sista delen nu, som jag visst har missat, sen är det bara att räkna, räkna och räkna.

Nuvärdesmetoden: -G + a * aktuellt tabellvärde B/C + R * aktuellt tabellvärde B. Ja, ni förstår ju..

Dagens godaste är helt klart äpple&apelsin med keso&kesella. Väldigt, väldigt gott!

Zumba, zumba

Idag blev det ett dubbelt träningspass. Mina höfter är inte till för att dansa salsa kan jag konstatera, men det bjuder jag på. Det är så himla kul så det spelar ingen roll hur stel jag är! Nu biter jag ihop och laddar stenhårt för tentaplugg hela veckan.

Fireflies

Ja, allt tjat om melodifestivalen är helt sjukt. Det är alltid fel låt som vinner, men om det nu inte är någon som gillar låten som vinner så kan man ju undra vilka det är som röstar på den så att den vinner? Herregud. Annas låt är bra, men efter att vi hade lyssnat på alla låtar igår så kom vi (Jag&P iallafall) fram till att Manboy borde vunnit. Töntig kanske, men den hade nog gått hem i Europa!

Nu är det söndags-deg i soffan, plugga kan jag göra imorgon.

Probably the best..

Idag blev det sen frukost, inte mindre än nybakta scones made by me! Helt klart underskattat och borde ätas oftare. Jag ska åka in till stan senare och våldgästa Längans tvättmaskin. Det är på tiden att jag tvättar lite.. Förhoppningsvis så kan jag använda min egen maskin snart för nu är det ju faktiskt inte så kalla dagar längre! Ikväll är det Mello-final. Det är helt klart inte som det var förr, men det måste ses! Heja Timoteij&Anna.   


Friday I'm in love

Ideérna flödar och inspirationen är på topp! Igår var jag på min första CRED-föreläsning, och det var inte den sista! Förhoppningsvis så kan jag hitta nya sidor hos mig själv som jag inte visste fanns.


Jag klarade externtentan, yeahaaa!



You make me happy


Walking on water

Idag har jag varit duktig. Nu är jag värd en film!

Going wild(ing)

Jag har haft en galet kul och effektiv helg! Mysig fredag och en grym kväll igår! Jag lär mig dock aldrig att jag inte ska gå ut i helt nya pumps. I kombination med ett långt box-pass i fredags så finns det inte en enda del av min kropp som inte gör ont just nu. Vid närmare eftertanke, det var värt det!


Gaga, ohlala

Den 7e maj smäller det! Då sitter jag och Paulo i Globen och sjunger oss hesa till Pokerface och Bad Romance. Huvudstaden here we come!


What a beautiful morning

Solen skiner ute och himlen är klarblå. Ja, ni hör ju hur underbart det låter. Nu är det bara värmen som saknas. Ligger jag i soffan och tittar ut så syns inte ens snön! ;) Ännu mer vårkänslor blir det efter en promenad och en sväng in till stan för att köpa tygskorna som jag har lagt undan. Welcome wonderful day!

Grattis alla gränslösa

När man tror att det inte kan komma töntigare program så kommer "Dating in the dark". Herregud. Det går ut på att sex singlar ska dejta varandra i mörkret och sedan får de se varandra och då ska de se om "känslorna" kommer att vara kvar även när de vet hur den andra ser ut. HAHA, sjukt pinsamt = sjukt kul! Sitter och väntar på säsongens första avsnitt av Desperate Housewifes, äntligen!

Imorgon ska jag se min första film i 3D! Premiären av Alice i Underlandet. Grrrymt.

This is my life

I'm back!

RSS 2.0